Monday, February 8, 2010

Disini Hatiku: 1st Giveaway


jom kita joint giveaway dari fawa pulak... semoga murah rezeki kali ni....memang selalu pun jenjalan kat blog fawa, sangat kretif orangnya... ni homework yg kena buat:-

1. jadi follower saya! - dah kan

2. link kan blog saya dalam blog list anda - dah lama dah...

3. buat satu post/n3 dalam blog anda tentang giveaway ini, jangan lupa letakkan
gambar diatas dan dan letakkan link n3 ini pada n3 anda. - ok

4. tinggalkan komen pada n3 ini dan link anda yang anda telah buat tentang giveaway ini. - orait

ok la kawan2 lain, jom la joint...tak rugi pun...

1 comment: